Vilken växtgaranti har man när man köper genom er?

 • Vår plantskola ger oss en garanti på att växtplantorna är friska, hela och håller högsta kvalitet. Detta kontrolleras av myndighet fyra gånger per år på plantskolan med oannonserade besök samt att vi kontrollerar vid avlossning.

  Med bakgrund till detta så erbjuder vi dig som kund växtgaranti i 3 år så att du kan känna dig trygg redan från början. Så säkra är vi på våra produkter och vår kvalitet.

  Det är viktigt dock att poängtera att du som kund är ansvarig för de mottagna växtplantorna och att du som kund tar hand om de mottagna växtplantorna på det sätt som är rekommenderat. Du kommer att få skötselråd och tips av oss som skickas ut till er automatiskt efter er beställning.

  Om en planta inte är sortäkta eller inte utvecklar sig normalt, trots adekvat skötsel och växtplats, ersätts i regel den av en ny planta om ingen annan överenskommelse träffas.

  Vi kompenserar inte för skador som uppkommit efter köpet och som orsakats av felaktig skötsel, bristande omvårdnad eller annat utanför vår kontroll. Detta inkluderar exempelvis bristande bevattning, extrem kyla, felgödsling, felaktig plantering, undermålig dränering på växtplatsen, förgiftning och skador orsakade av djur eller människor. Se mer om våra villkor i kategorin Köp- och Leveransvillkor.

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Lämna feedback