Hur går betalningen till av mina häckplantor?

• Du betalar genom betaltjänsten Svea Checkout hos oss och det finns olika betallösningar att välja mellan.

Du faktureras 14 dagar netto efter mottagen varuleverans om du väljer att betala på faktura. Fakturan skickas till dig via mail, till den mailadress du angivit vid beställning.

Om du betalar med ditt VISA- eller Mastercard, dras pengarna direkt. Du kan även göra en Banköverföring, betala via Konto där du bestämmer själv vilket belopp du vill betala per månad eller välja att delbetala ditt köp på 3, 6, 12 eller 24 månader.

Du finner mer information kring villkor för betalsätt här: https://cdn.svea.com/webpay/sv-SE/SE_Checkout_villkor_20200108.pdf